Επιστολή του CEO της Inter Cars Greece, κου Χρηστίδη Χάρη – Περιοδικό Journal - #7

2021-06-25
Αξιότιμοι Συνεργάτες και Συνάδελφοι,

Πέρασε περίπου ένας χρόνος από την τελευταία μας επικοινωνία μέσα από το περιοδικό μας, μιας και η χρονιά που πέρασε την χαρακτήρισε μια πανδημία, ένα κλείσιμο κοινωνιών, πόλεων, συνόρων και πολλά άλλα αρνητικά για την κοινωνία μας και την ζωή μας γεγονότα.
Το 2020 ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους μας αλλά περισσότερο για τις οικογένειές μας, τους φίλους μας και τον κοινωνικό μας περίγυρο, ειδικά όταν κάποιοι από εμάς μπορεί να έχασαν αγαπημένους τους ανθρώπους και πρόσωπα με την σκληρότητα της απομόνωσης που αυτή η ασθένεια μας οδήγησε.
Έχοντας όλα αυτά στο μυαλό μου, μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να αναφερθώ σε Οικονομικές και εμπορικές επιτυχίες και αλλαγές που μπορεί αυτή η χρονιά να έφερε σε εμάς και τον κλάδο μας, επομένως επιλέγω να είμαι πολύ λιτός και να αναφέρω επιγραμματικά μόνο κάποια σημεία αναφοράς που είναι σημαντικά για όλους εσάς και την επαγγελματική σας υποστήριξη.
INTERCARS - LOGO.jpg
Έτσι λοιπόν το 2020 μας οδήγησε στις κάτωθι εξελίξεις για εσάς και για τις υπηρεσίες μας προς εσάς:

Δεν διακόψαμε καμία μέρα τις εργασίες μας ακόμα και με τα ολικά “lockdown” της Χώρας μας εμείς προμηθεύαμε καθημερινά και αδιαλείπτως τα καταστήματά μας τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό αλλά και τους συνεργάτες μας και τα συνεργεία που συνεργαζόμαστε.
Δεν βγάλαμε συναδέλφους σε αναστολή, αντιθέτως ήμασταν δίπλα τους και στις οικογένειές τους με εργασία και με αποδοχές, έτσι ώστε Μαζί να ξεπεράσουμε αυτό το σκόπελο.
Παρά τις αντίξοες συνθήκες, ανοίξαμε καταστήματα στην Αθήνα στο Μοσχάτο και στο Ρέντη αλλά και στη Βέροια, στο Βόλο, στην Πρέβεζα, στην Πάτρα, στην Κόρινθο, στην Τρίπολη και τέλος στο Περιστέρι. Καλωσορίζουμε όλα τα νέα μέλη της Οικογένειάς μας και τους ευχόμαστε κάθε καλή επιτυχία στην επιχειρηματική τους αρχή μαζί μας.
Επίσης και ως κατάληξη της διαρκούς προσπάθειάς μας να βελτιωθούμε, επενδύσαμε σε μία αποθήκη, χωρητικότητας 3.000 τ.μ. στην Κεντρική Ελλάδα με σκοπό να μειώσουμε τις χρονικές αποστάσεις της πλήρωσης του δικτύου μας αλλά και να αυξήσουμε την διαθεσιμότητα της εξυπηρέτησης των πελατών μας από τους 2.500.000 Ενεργούς Κωδικούς της Εταιρείας μας και τους 1.500 Προμηθευτές της. Την γεμίσαμε με απόθεμα αξίας 5 εκ. Ευρώ και 130 χιλιάδες γραμμές και 90 χιλιάδες μοναδικούς ενεργούς κωδικούς και καθημερινά την βελτιώνουμε έτσι ώστε να μπορούμε να σας εξυπηρετούμε αποτελεσματικά και άμεσα.
Έτσι λοιπόν, με 5 καθημερινά δρομολόγια από το εξωτερικό και 20 εντός της Ελλάδας νυχθημερόν, 24/7 την εβδομάδα, τον μήνα και τον χρόνο, χωρίς καμία διακοπή και χωρίς καμία αναστολή ανεξαρτήτως πανδημικών περιορισμών και των πολύ δυσάρεστων πυρκαγιών, η Ομάδα της Inter Cars Ελλάδας είναι Δίπλα Σας, Κοντά Σας και Μαζί Σας για να σας εξυπηρετήσει και να σας βοηθήσει να εξελιχθείτε μαζί της και να μεγαλώσετε μαζί μας.
Τέλος, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μας που στερήθηκαν από τις διακοπές τους και την προσωπική τους ξεκούραση και μας βοήθησαν να Παραμείνουμε Δίπλα σας καθόλα την πολύ δύσκολη αυτή περίοδο.
Επίσης, Ευχαριστώ όσους από τους συνεργάτες μας στάθηκαν μαζί μας, δίπλα στους Πυρόπληκτους Πελάτες/Συνεργεία που συνεργαζόμαστε και φυσικά για την βοήθειά τους στις Ομάδες Πυρόσβεσης και Πυρασφάλειας που αυτές τις μέρες παρέδωσαν μαθήματα Ανθρωπιάς, όπως και οι Γιατροί και Νοσοκόμοι κατά την διάρκεια της πανδημίας στάθηκαν Δυνατοί δίπλα σε όλους μας.

Με Εκτίμηση και Σεβασμό,

Χάρης
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Send by email
2022-05-16
INTER CARS - KYB CERTIFICATE
INTER CARS - KYB CERTIFICATE
News
2022-01-21
INTER CARS & FEEL THE FLOW - Ψυχική Ανθεκτικότητα, μια εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό!
INTER CARS & FEEL THE FLOW - Ψυχική Ανθεκτικότητα, μια εκδήλωση με φιλανθρωπικό σκοπό!
Δράσεις της Inter Cars
2021-12-01
IC JOURNAL No 07
IC JOURNAL No 07
IC Express Magazine

Διαβάστε επίσης

INTER CARS - KYB CERTIFICATE
2022-05-16
INTER CARS - KYB CERTIFICATE
#
ΔΩΡΕΑ INTER CARS ΤΡΙΠΟΛΗΣ
2022-04-07
ΔΩΡΕΑ INTER CARS ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΩΡΕΑ INTERCARS ΤΡΙΠΟΛΗΣ
CASTROL - Η Inter Cars συνιστά τα προϊόντα της Castrol!
2021-12-17
CASTROL - Η Inter Cars συνιστά τα προϊόντα της Castrol!
Η Inter Cars συνιστά τα προϊόντα της Castrol!
© Inter Cars. All rights reserved